Online onderdelen bestellen? MECHANISATIE-BEDRIJF VA-KEUR/VCA KEURINGSBEDRIJF Nieuws en acties van Roeleveld-Bos BV vind je op Facebook!
Gezien op TV: Vacatures bij Roeleveld-Bos klik hier

Kärcher Professional levert een breed assortiment aan producten voor bijna iedere bedrijfstak. Hogedrukreinigers, veeg/zuigmachines, schrobmachines, stof en waterzuigers, stoomreinigers, tapijtreinigers en nog veel meer. Geschikt voor de landbouw, bouw, grondverzet, garagebedrijven, winkels en groothandels enz. Roeleveld-Bos BV is dealer van Kärcher professional producten en levert de meest gangbare types hogedrukreinigers warm en koud water uit voorraad. Ook staan er meerdere modellen stof en waterzuigers in onze showroom

 

Tevens is Roeleveld-Bos BV Dealer van de Kärcher werktuigdragers, de MIC26, MIC34, MIC50 en MIC84. Deze werktuigdragers zijn zeer geschikt om het hele jaar rond in te zetten in bijvoorbeeld de winterdienst, veeg/zuigwerk, maaiwerk en onkruidbestrijding. Voor een Kärcher werktuigdrager zijn nog veel meer toepassingen te bedenken.

Wij zijn daarom altijd beschikbaar om u over deze machines te informeren en voor uw uitdaging een passende oplossing te vinden!

Roeleveld-Bos

Kärcher

Roeleveld-Bos BV - Van Geijnweg 2 - 3641 RE Mijdrecht - 0297 569 194 - 06 5468 2490 - info@roeleveld-mech.nl